Functiebeschrijving
- Je verzorgt de mise-en-place van de zaal onder leiding van de (assistant) Maître d’hotel.
- Je onthaalt en bedient de klanten zodat ze graag binnenkomen, gelukkig weer buitengaan en later weer terugkomen.
- Je houdt steeds een oog op de netheid van de zaal.
- Na de service zorg je ervoor dat de zaal weer klaargemaakt wordt voor de volgende service.
$ads={1}
Jouw voordeel
- We bieden je de mogelijkheid om te werken in een uniek kader met één voor één bijzondere collega’s.
- A-typisch aan de sector maar je werkt meer het winterseizoen dan de zomer.
- Vanaf juli kan je voor drie maanden aan de slag. Vinden we het beiden fijn samenwerken dan ga je mee het winterseizoen in.
- Je krijgt een voltijdse baan aangeboden.
- In onze brasserie en op de sneeuwbaan geniet je voordeeltarief.
Profiel
- Je hebt minstens 2 jaar ervaring in de horeca.
- Je bent sociaal, enthousiast en klantgericht.
- Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels.
Solliciteer nu
We bieden je een marktconform loon met maaltijdcheques en woon-werk vergoeding
Weekend en avond-werk zijn eerder regel dan uitzondering. Het loon gaat hand in hand met je ervaring.
Het loon gaat hand in hand met je ervaring. Zin? Stuur dan je CV en motivatiebrief via jobs@aspen.be of Aspen, tav personeelsdienst, Moerelei 123, 2610 Wilrijk.